HTML

Tornából Felmentve

A Tornából Felmentve sporthírekről, pletykákról, no meg persze rendőrviccekről szól. Az, hogy nem csináljuk, nem jelenti azt, hogy nem kritizálhatjuk. Ezért is a sör a legjobb táplálékkiegészítő a labdarúgáshoz.

Ti mondtátok

Okosságok

All Star gondolat

2009.02.16. 12:10 :: Notram Dávid

Kifejezéstelen, bamba fejet vágok kötött pulcsiban, mert az olyan művészi. Vagy mi.

Amúgy engem rohadtul idegesít, hogy Yao Mingnek bérelt helye van az Nyugati csapat kezdőötösében. Nem rossz játékos, de messze nem a két legjobb center egyike az NBA-ben. Ha nem lenne milliárdnyi kis hazafia, akik szorgalmasan kattintgatnak az nba.com szavazásán, közelébe sem kerülne az All Star gálának. Rossz nézni - illetve igazából kurva jó - ahogy Dwight Howard alázza a meccsen. A kínai abból él, hogy a közepes ellenfeleket dominálja méreteivel, de ahogy egy jobb centerrel kerül szemben, kevés lesz, mint a fizum hóvégén.

Szólj hozzá!

Címkék: nba yao ming

A bejegyzés trackback címe:

https://tornabolfelmentve.blog.hu/api/trackback/id/tr84945767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása