HTML

Tornából Felmentve

A Tornából Felmentve sporthírekről, pletykákról, no meg persze rendőrviccekről szól. Az, hogy nem csináljuk, nem jelenti azt, hogy nem kritizálhatjuk. Ezért is a sör a legjobb táplálékkiegészítő a labdarúgáshoz.

Ti mondtátok

Okosságok

Toldi Miklós a szentendrei rettenet

2009.02.20. 08:39 :: Notram Dávid

A híres Arany-alak XXI. századi rokona nem épp egy dalia (jobbra)

Volt egyszer egy magyar nemes, úgy hívták, hogy Toldi Miklós. Tucatjával csapkodta agyon az ellent, hol pusztakézzel, hol malomkővel. Van egy magyar bunyós, és nevét leszámítva semmiben sem ütött híres elődjére. Toldi Miklósra, a bokszolóra, a következő képpen lehet rábukkani: Fel kell menni a profi bokszolókat nyilvántartó oldalra, ki kell választani a ratings menüpontot, és a nehézsúlyúaknál irány a lista legvége. Miklós barátunk a nyilvántartott 1087 aktív királykategóriás ökölvívó közül az előkelő 1086. helyen áll. 2005-ben kezdődő pályafutása során 31 vereséget és 2 győzelmet szorgoskodott össze.

Igazából ezek után csak egy dologra lennék kíváncsi. Mit tudhat Turányi Norbert és Petrányi Zoltán, akiket Toldi legyőzött? Egyáltalán léteznek ők?

Szólj hozzá!

Címkék: box toldi miklos

A bejegyzés trackback címe:

https://tornabolfelmentve.blog.hu/api/trackback/id/tr57954198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása