HTML

Tornából Felmentve

A Tornából Felmentve sporthírekről, pletykákról, no meg persze rendőrviccekről szól. Az, hogy nem csináljuk, nem jelenti azt, hogy nem kritizálhatjuk. Ezért is a sör a legjobb táplálékkiegészítő a labdarúgáshoz.

Ti mondtátok

Okosságok

Kindl Gabriella montenegrói lesz

2009.02.18. 14:09 :: Notram Dávid

A kezi.hu értesülései szerint Kindl Gabriellát honosítja a montenegrói válogatott. A hír kommenetlői eléggé fel vannak háborodva, és megkérdőjelezik Kindl hazafiságát, stb. Nekik a következőket mondanám: Carlos Perez, Nikola Eklemovics, Nenad Puljezevics, Bojana Radulovics, Irina Sirina. A fenti ősmagyarok mind pályára léptek az elmúlt öt évben magyar kézilabda válogatottként. Bele kell törődni, hogy ha "nekünk" lehet, akkor "nekik" is lehet.

Máskülönben szomorú vagyok, mert Kindl azon kevés kézislányok egyike, aki nem full estélyi sminkben lép pályára, és ráadásul jó bőr is. (Azért utóbbiból maradt még egy pár.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tornabolfelmentve.blog.hu/api/trackback/id/tr72950740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása