HTML

Tornából Felmentve

A Tornából Felmentve sporthírekről, pletykákról, no meg persze rendőrviccekről szól. Az, hogy nem csináljuk, nem jelenti azt, hogy nem kritizálhatjuk. Ezért is a sör a legjobb táplálékkiegészítő a labdarúgáshoz.

Ti mondtátok

Okosságok

Nézzen egy (sz@r) meccset 6,700,000-ért!

2009.02.25. 16:07 :: Notram Dávid

Hallottunk már itthon is horror mobilnet roaming történetekről, de Wayne Burdick és az AT&T messze viszi a pálmát. Miamiban mobilnet és slingbox segítségével nézte a Chicago Bears - Detroit Lions meccset mintegy két és fél órán át mielőtt hajóra szállt. Wayne csapata a - legutóbi szezonban elég harmatos - Bears épphogy legyűrte a tökutolsó Lions-t, így boldogan mehetett egyhetes karibi körutazásra. A hideg zuhany akkor érte, amikor két héttel később megkapta a mobilszámláját. A szokásos 220 dollár körüli összeg helyett 27,788.93 dollárt számlázott ki szolgáltatója.

Felhívtam az AT&T-t és mondtam nekik, hogy tévedés, vagy csalás történt és vegyék le ezt a számláról. Azt mondták, hogy a számla korrekt és valamiért nemzetközi díjat fizettem a mobilnetért, ami 2 cent kilobájtonként. Azóta beszéltem 5 vagy 6 különböző AT&T alkalmazottal, és azt mondták, hogy a legtöbb, amit tehetnek az az, hogy 6,000 dollárig leviszik a számlát.

A történet végüp heppienddel zárult, a Chicago Sun-Times megjelentetett egy cikket, illetve felhívta a szolgáltatót és lás csodát, ekkor már valamiért úgy gondolták, hogy elengedhetik a tartozást.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tornabolfelmentve.blog.hu/api/trackback/id/tr83965495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása