HTML

Tornából Felmentve

A Tornából Felmentve sporthírekről, pletykákról, no meg persze rendőrviccekről szól. Az, hogy nem csináljuk, nem jelenti azt, hogy nem kritizálhatjuk. Ezért is a sör a legjobb táplálékkiegészítő a labdarúgáshoz.

Ti mondtátok

Okosságok

Favre visszavonul - már megint

2009.02.13. 13:28 :: Notram Dávid

Brett Favre - az NFL legeredményesebb irányítója - szerdán ismét bejelentette a visszavonulását. Egy remek 2007-es szezon után ezt egyszer már megtette, most egy sokkal kevésbé sikeres new york-i év után tervezi szögre akasztani a sisakját. Ezért is tartja magát football körökben a "Yeah. Right." vélekedés, azaz némi szkepticizmussal fogadják a bejelentést. Én amondó vagyok Favre apóra június tájékán ismét rájön majd a viszketés és esetleg jelzi a Jets-nek, hogy mégis csak kitöltené az az utolsó 13 millió dolláros évet a szerződéséből. Akár negyedáron is. 

1 komment

Címkék: nfl brett favre

A bejegyzés trackback címe:

https://tornabolfelmentve.blog.hu/api/trackback/id/tr67940952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mdi 2009.02.13. 15:29:41

elég vacak szezonja volt... és állítólag sérült a dobókarja, uh most talán tényleg.
süti beállítások módosítása