HTML

Tornából Felmentve

A Tornából Felmentve sporthírekről, pletykákról, no meg persze rendőrviccekről szól. Az, hogy nem csináljuk, nem jelenti azt, hogy nem kritizálhatjuk. Ezért is a sör a legjobb táplálékkiegészítő a labdarúgáshoz.

Ti mondtátok

Okosságok

Műcicikkel nincs bunyó

2009.02.17. 10:53 :: Notram Dávid

A képen látható Sarah Blewden-től megtagadta a britt amatőr bokszövetség a versenyengedélyt, arra hivatkozva, hogy a mellimplantátumok növelik a sport egészségügyi kockázatát. A 25 éves volt modell két éve kezdett bokszolni, és miután "felfedezte természetes tehetségét" a sportban, egyből meg is célozta a 2012-es londoni Olimpiát. A dolog kisebb szépséghibája, hogy a női boksz nem olimpiai sportág, de mint a Telegraph cikkéből megtudhatjuk, ezen az angolok egyébként is változtatni akarnak. Tessa Jowell oplimpiai miniszter hitvallása szerint nem igazság, hogy  nők kevesebb számban indulhatnak, mint a férfiak. (Mondjuk nem láttam még férfi ritmikus sport gimnasztikát, de nem is bánom.)

Speciel én úgy gondolom, ha már el kell szenvednünk a a női súlyemelők és bírkózók nem éppen szemetgyönyörködtető látványát, akkor kutya kötelessége a NOB-nak, hogy a női bokszot is felvegye az olimpiai sportágak közé. Lehetőleg pedig olyan szabálymódosításokkal, hogy csak és kizárólag mellimplantátummal indulhassanak a versenyzők. Mivel a szép mellek ugyanakkor nem ütlegelésre lettek teremtve, hanem simogatásra és nézegetésre, azt is indítványoznám, hogy a női boksznál ne lehessen ütni, mindenki bikiniben és magassarkúban léphessen csak szorítóba, és a felkészülés jegyében kapjanak a versenyzők szolárium bérletet. Végre lenne egy női sportág, amit a férfiak is előszeretettel néznének!

Szólj hozzá!

Címkék: olimpia box műcicik

A bejegyzés trackback címe:

https://tornabolfelmentve.blog.hu/api/trackback/id/tr56948232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása