HTML

Tornából Felmentve

A Tornából Felmentve sporthírekről, pletykákról, no meg persze rendőrviccekről szól. Az, hogy nem csináljuk, nem jelenti azt, hogy nem kritizálhatjuk. Ezért is a sör a legjobb táplálékkiegészítő a labdarúgáshoz.

Ti mondtátok

Okosságok

Pöttöm algériai labdazsonglőr

2009.02.18. 13:02 :: Notram Dávid

A franciák máris megtalálták a következő Zinedine Zidane-t. Ha nem is a futball szakértők, de a média biztosan. Madin Mohamed fenti felvételei bejárták a francia sajtót, a hatévest ki is kiáltották Zizu utódjának. Ha a jóslatok/vágyálmok igaznak bizonyulnának, még akkor is vagy egy tucat év, amire Mohamed felölthetné a gallkakasos 10-est. Azonban valószínűbb, hogy a kis Madin hatévesen elérte ismertsége és focikarrierje csúcsát, ami igen szomorú. A franciknak legalább volt egy jó 5 perce, amíg elmerenghettek vállogatottjuk közelmúltbeli dicsőségén. Nekünk egészséges francia-gyűlölőknek pedig:

Euro 08 – C Csoport
Team M Gy D V LG KG GK P
Hollandia 3 3 0 0 9 1 8 9
Olaszország 3 1 1 1 3 4 −1 4
Románia 3 0 2 1 1 3 −2 2
Franciaország 3 0 1 2 1 6 −5 1

Szólj hozzá!

Címkék: foci franciaország

A bejegyzés trackback címe:

https://tornabolfelmentve.blog.hu/api/trackback/id/tr41950623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása