HTML

Tornából Felmentve

A Tornából Felmentve sporthírekről, pletykákról, no meg persze rendőrviccekről szól. Az, hogy nem csináljuk, nem jelenti azt, hogy nem kritizálhatjuk. Ezért is a sör a legjobb táplálékkiegészítő a labdarúgáshoz.

Ti mondtátok

Okosságok

Benga kosarasok nem szeretnek csókolózni

2009.02.19. 11:52 :: Notram Dávid

Az index is megírta, hogy a Clippers csúnyán kikapott a Sunstól (100:140) kedden. Ami kimaradt a tudosításból az az, hogy ehhez nagyban hozzájárult Zach Randolph kidobása a meccsről. Történt az első negyedben, hogy a Clippers bedobója "ellökte" magától Louis Amundsont:

"Felpattant és arcomba mászott, majdnem szájon csókolt. Csak ellöktem az arcomtól. Ha megütöttem volna, nem állt volna fel a földről."Akárhogyis nézem a videót csókot nem látok - pedig istenugyse reménykedtem - viszont egy laza balhorgot azt igen. Miután Randolphot bizonyára eltiltják, lesz ideje elgondolkodni a "lökés" és az "ütés" különbségén.

Szólj hozzá!

Címkék: nba zach randolph

A bejegyzés trackback címe:

https://tornabolfelmentve.blog.hu/api/trackback/id/tr30952516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása