HTML

Tornából Felmentve

A Tornából Felmentve sporthírekről, pletykákról, no meg persze rendőrviccekről szól. Az, hogy nem csináljuk, nem jelenti azt, hogy nem kritizálhatjuk. Ezért is a sör a legjobb táplálékkiegészítő a labdarúgáshoz.

Ti mondtátok

Okosságok

Fülöp Marci és a nácik

2009.02.23. 11:58 :: Notram Dávid

Fülöp Marci hétvégi remek teljesítménye mellett apja filmszerepe miatt került be nemrégiben az angol sajtóba. Fülöp Ferenc, az MTK volt klubigazgatója, a Menekülés a győzelembe című focis-háborús filben a rosszfiúk középcsatáraként két gólt lőtt Sylvester Stalone-nak. Az 1981-ben forgatott filmben a szövetséges hadifogoly válogatott többek között Pelével, Bobby Moore-ral és Ossie Ardiles-szel állt fel és ért el 4-4-es döntetlent az árja válogatott ellen.

Még az arzenál meccs előtt le is nyilatkozta Fülöp, hogy jó csapat az Arsenal, de legalább nem Pelével és a többiekkel kell majd szembenéznie.

Szólj hozzá!

Címkék: pelé fülöp márton

A bejegyzés trackback címe:

https://tornabolfelmentve.blog.hu/api/trackback/id/tr74960356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása