HTML

Tornából Felmentve

A Tornából Felmentve sporthírekről, pletykákról, no meg persze rendőrviccekről szól. Az, hogy nem csináljuk, nem jelenti azt, hogy nem kritizálhatjuk. Ezért is a sör a legjobb táplálékkiegészítő a labdarúgáshoz.

Ti mondtátok

Okosságok

Idézés élő adásban

2009.02.26. 17:20 :: Notram Dávid

Mark Selby a Welsh Open-en, játszma közben kapott idézést volt menedzserétől, aki mintegy 14,000 fontot követel rajta. Azért szerencséje van George Bamby-nak, hogy profi bokszolókat nem menedzsel. Megnézném mi történne, ha a negyedik és ötödik menet között akarna valaki átadni mondjuk Mike Tysonnak egy idézést. Szegény Bambi nem csak az anyukája miatt sírna azután. Mondjuk Tysonnak idézésekkel többet volt mostanában dolga, mint boksszal, az lenne a meglepő, ha a ringben találnák meg.

Szólj hozzá!

Címkék: boksz snooker tyson

A bejegyzés trackback címe:

https://tornabolfelmentve.blog.hu/api/trackback/id/tr36967782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása