HTML

Tornából Felmentve

A Tornából Felmentve sporthírekről, pletykákról, no meg persze rendőrviccekről szól. Az, hogy nem csináljuk, nem jelenti azt, hogy nem kritizálhatjuk. Ezért is a sör a legjobb táplálékkiegészítő a labdarúgáshoz.

Ti mondtátok

Okosságok

Coca-cola baklövés

2009.02.13. 13:56 :: Notram Dávid

A Coca-cola kutatói márketingesei csúnyán mellélőttek. Nemrégiben rávetették magukat az egészséges életmód szegmensre (értsd, akik nem isznak kólát, és nem azért mert nincs benne alkohol) és nagy csinaddrattával bevezették a Vitamin Water fantázianevű energia/sportitalukat (mintha már lett volna Powerade nekik, de sebaj). Előbb jól megbüntették őket, mert olyanokat állítottak a kampányban, amit nem tudtak alátámasztani, most pedig kiderült, hogy az ízválaszték fele olyan anyagokat tartalmaz, amelyek pozitív dopping tesztet eredményezhetnek. Kár, hogy Annus Adriánnak és Fazekas Robinak ez már egy kicsit későn jött.

Szólj hozzá!

Címkék: dopping coca cola

A bejegyzés trackback címe:

https://tornabolfelmentve.blog.hu/api/trackback/id/tr60941011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása