HTML

Tornából Felmentve

A Tornából Felmentve sporthírekről, pletykákról, no meg persze rendőrviccekről szól. Az, hogy nem csináljuk, nem jelenti azt, hogy nem kritizálhatjuk. Ezért is a sör a legjobb táplálékkiegészítő a labdarúgáshoz.

Ti mondtátok

Okosságok

Napsütésből hóesésbe

2009.02.14. 18:00 :: Notram Dávid

Nem tudom kit mennyire érdekel a néger kézilabda, de nem is nagyon izgat, mert engem szórakoztat. Egyik kedvenc játékosomat, Shawn Marion-t másodszor cserélték rövid időn belül el egy O'Neal-ért. Előbb a Suns küldte Miamiba Shaq-ért, most pedig a Miami vált meg tőle a torontói Jermaine O'Neal-ért cserébe. A csapatvezetők elmondása szerint mindkét fél nyert az üzleten, szerintem azonban Marion korántsem olyan boldog most, mint a fenti képen. Ki a franc akarna a napsütéses Floridából a hólepte Kanadába költözni februárban? Ráadásul egyelőre nincs is több O'Neal a ligában akire elcserélhetnék.

Most pedig mindenki gyűjtse be a jólmegérdemelt bálintnapi szexet. Mert megérdemled! (Lehetőleg úgy, hogy közben legalább a zsákolóversenyt nézhessed.)

Szólj hozzá!

Címkék: marion nba

A bejegyzés trackback címe:

https://tornabolfelmentve.blog.hu/api/trackback/id/tr8942911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása