HTML

Tornából Felmentve

A Tornából Felmentve sporthírekről, pletykákról, no meg persze rendőrviccekről szól. Az, hogy nem csináljuk, nem jelenti azt, hogy nem kritizálhatjuk. Ezért is a sör a legjobb táplálékkiegészítő a labdarúgáshoz.

Ti mondtátok

Okosságok

Magyar "Becks and Posh" - a f@szt

2009.02.14. 10:00 :: Notram Dávid

 
Valantin napi különkiadás: Múlt év decemberében látott napvilágot a Sky Sports összeállítása, melyben Gyepes Gabikát és Póth Dianát a magyar "Becks & Posh"-ként jellemzik. Egyrészt: Gyepes Gabi? Könyörgöm! Legalább focizni tudna, ha már úgy néz ki, mint egy füleskancsó. Ha mondjuk Halmosi, Buzsáky, esetleg Huszti lenne Beckham magyar verziója, arra azt mondanám, szódával elmegy. De "Gyípesh"? Persze lehet rontja Gyepes Gábor képemet egy úgy 8 évvel ezelőtti szilveszteri emlék, amikor is Gáborunk még Fradi játékosként hajnali fél egykor csumaj részégen Lagzi Lajcsi szilveszteri Dárídót vonyított a nappaliban, majd tönkrerakta a házimozi rendszert. Ugyanakkor azt meg kell hagyni, hogy Póth Diána mérföldekkel jobban néz ki a szilikon-csonti Mrs. Beckhamnél, ráadásul többet is tett le az asztalra némi playback pop kornyikálásnál.

Szólj hozzá!

Címkék: gyepes gabor

A bejegyzés trackback címe:

https://tornabolfelmentve.blog.hu/api/trackback/id/tr31941406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása