HTML

Tornából Felmentve

A Tornából Felmentve sporthírekről, pletykákról, no meg persze rendőrviccekről szól. Az, hogy nem csináljuk, nem jelenti azt, hogy nem kritizálhatjuk. Ezért is a sör a legjobb táplálékkiegészítő a labdarúgáshoz.

Ti mondtátok

Okosságok

Az Adidas-t meghágták a kínaiak

2009.02.16. 15:47 :: Notram Dávid

A kínaiak már a spájzban vannak. Mi sem jelzi ezt jobban annál, ahogy kitoltak az Adidas-szal. A német sportszegyártó és az orosz atélétikai szövetség nemrégiben kötött megállapodást. Talán nem kell mondani, hogy az ruszki szövetség legnagyobb vonzereje a fenti képen látható - ez idáig Adidas szponzorált - hölgy. Isinbayeva (Iszinbajeva, ha így jobban tetszik) amellett, hogy nevetve szökken át a vert mezőnyön, még vonzónak is mondható, ami profi atlétánál nem kis szó. Én nem mennék olyan messze, hogy szépnek mondjam, de van benne egy szláv vadság, ami egy saját speciális rúdugrószám kitalálására sarkallja a fantáziámat. Minden esetre nem sokkal az orosz-német üzlet után a Li Ning kínai sportszergyártó leszerződtette Yelenna-t 5 évre mintegy 7.5 millió dollárért. Állítólag ez a legjobban fizető szponzorációs szerződés az atléták között. Minden esetre az Adidas szponzorációs stratégái kenegethetik hájas német hátsójukat, mert a csúnya kis kínaiak bizony randán penetrálták őket.

Szólj hozzá!

Címkék: adidas atletika isinbayeva li ning

A bejegyzés trackback címe:

https://tornabolfelmentve.blog.hu/api/trackback/id/tr19945777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása