HTML

Tornából Felmentve

A Tornából Felmentve sporthírekről, pletykákról, no meg persze rendőrviccekről szól. Az, hogy nem csináljuk, nem jelenti azt, hogy nem kritizálhatjuk. Ezért is a sör a legjobb táplálékkiegészítő a labdarúgáshoz.

Ti mondtátok

Okosságok

Kranjcarnak/nál betelt a pohár

2009.02.25. 16:54 :: Notram Dávid

A volt horvát szövetségi kapitányt, Zlatko Kranjcart részegeskedés miatt kirúgra a Dinamo Zagreb.

„Minden nap részegen jött tréningre” – mondta a menesztés okáról a klubelnök Zvonko Zubak a horvát újságoknak.

Akkor telt be a pohár, amikor egy idegenbeli találkozó előtt Kranjcar késve és nem éppen józanul jelent meg a csapatbusznál.
Hát, némelyik magyar tréner arcát elnézve ithton sem éppen élnek absztinens életet a sportvezetők. Az eset amúgy eszembe juttat egy pár éves történetet, amikor az Uzsgorod Warriors amerikai football csapata érkezett hazánkba játszani a Budapest Black Knights ellen. A játékosk - mind a 16-an - vodkásüveggel a kézben, dohányozva kászálódtak le a buszról, majd istentelenül elverték a magyar csapatot. Way to represent, Ukrain!

Ő viszont biztos nem részeg:


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tornabolfelmentve.blog.hu/api/trackback/id/tr10965603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása