HTML

Tornából Felmentve

A Tornából Felmentve sporthírekről, pletykákról, no meg persze rendőrviccekről szól. Az, hogy nem csináljuk, nem jelenti azt, hogy nem kritizálhatjuk. Ezért is a sör a legjobb táplálékkiegészítő a labdarúgáshoz.

Ti mondtátok

Okosságok

Dwain Chambers gyorsabb naturálban?

2009.03.09. 14:34 :: Notram Dávid

A minap Dwain Chambers, akit ugye eltiltottak két évre dopping miatt, megnyerte a 60 méteres síkfutást a fedett pályás EB-n. a dolog érdekessége, hogy míg korábban, amikor az egész Balco-labor kémiai háttere mögötte állt, csupán 6,55-re volt képes a távon. A 30 éves sprinter most 3 századra maradt el Maurice Greene 6,39-es világcsúcsától (6,42). Na most akkor hogy is van ez? Vagy lehet, hogy a svéd kutatóknak van igazuk, akik azt mondják, hogy az anabolikus szteroidok hatása hosszú évek múlva jelentkezik igazán. Ebben az esetben Chamber jó üzletet csinált. Szétcuccolta magát, amíg beütött a drog az eltiltását töltötte, most meg gyorsabb, mint valaha.

Szólj hozzá!

Címkék: atlétika dopping dwain chambers

A bejegyzés trackback címe:

https://tornabolfelmentve.blog.hu/api/trackback/id/tr93991392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása